Squeeze Station – mišljenja, komentare, cijena,

[Total:    Average: /5]

U ovoj kategoriji se pojaviti koristan pribor koji čine život mama lakši, zanimljiviji, pa čak i zabavno. Danas je njen junak – paker dječje hrane, koji nam je rekao Vera Averyanova

Nikad nisam vidio takve uređaje svojih prijatelja, tako da sam stvarno želio znati više o ovom sistemu pakovanje.. Pitao sam Faith li mi reći zašto vam je potreban paker i kako se to radi. Dakle, ne mislim oglašavanja, probali smo za vas. Ali na stranici vere u Instagram dalje, gledaj, ima puno korisnih stvari. A ako se odlučite za najam stanice, budite sigurni da mi kaže šta je to saznao od mene -. Faith će vam napraviti popust od 10%

Sada Vam ugodno čitanje i ona pročita

Želite biti potpuno sigurni da vaše dijete jede? Onda je izum: sistem ili paker pakovanje hrane za bebe od Infantino

U čemu je stvar?

kašice, frape, jogurt.? , koja i sama moja mama ima u kući, povrće, voće i bobice od parcele moje bake koriste ovaj uređaj za nekoliko minuta Pakirano u vrećicama za jednokratnu i meke bocu.

Kako funkcionira?

Pomoću pakovanje stanica, pakirano u vreće OO-pack (118мл) ili meku boca (130ml). Bocu i torba su jednako lako za povezivanje na stanicu.

Zašto bi neko koristi ovo?

0 Vi birate samo one proizvode koji odgovaraju vašem djetetu i praćenje procesa kuhanja njih pire, miješati prave proizvode, u proporcijama koje želite. Možete misliti o mnogo vlastitih recepata koji su samo savršeni i vaša beba će voljeti, napravite izbor hrane, što nećete naći gotove pire krompir.

0 To je vrijeme za prvi hranjenja? Onda pakera će vas spasiti. Deca mogu hraniti izravno iz boce ili torbu, laganim pritiskom, a uz pomoć kašiku-tips Infantino.

READ  Psoridex - мишљења, цена, где купити, оригинална, или је то вредно тога?

0 djeteta je stariji, možete dati stand up torbica je najkorisniji domaći jogurt u školu. Spolja, on se ne razlikuje od onog koji se prodaju u prodavnicama, niko neće pitati dijete: “Šta je to”. Spolja ne razlikuje, ali sadržaj je … Uvijek i svuda, sin ili kći će imati u potpunosti siguran u smislu odsustva “aditiva-konzervansi, bojila” koristan i domaće hrane.

0Можно u prošetati, posjetiti, na kliniku i da nahrani bebu. To ne isprlja ni dijete ni majka. Jela koja se obično koriste “izlaz” garancija da nešto neće prosuti, neće torba zemljištu.

0 zamišljen djeca jedu ono što se reklamira i prodaje u šarene pakete u supermarket, kada je teško da ga jede kravlji sir sa ploče, isti dobro, što je u šarene ambalaže. Postoji rješenje – da je paket u stand up torbicu, držite svijetle naljepnicu i dati nemiran. Mnogo klinci su samo smiješno van paketa od pakera Infantino, oni doživljavaju kao igru, tako da se garantuje povećanje apetita.

0Многие radila ljeti domaći zadatak, jer je u ljeto mnogim korisno i ukusna povrća, voća i bobica. Packer “Infantino” je još jedan način da se spasi vitamina za zimu. Crush bobice u blenderu ili brusilica, miješati sa šećerom pijeska u željenom proporcijama, spakujem sos u serijama i zamrzavanje. Evo vitamina naknadu u zimskom periodu za čaj i palačinke ili sve-prirodni preliv za krem ​​sir.

0Тем koji prate svoje dijete i figura, pridržavaju pravilnoj ishrani, paker je korisno. Možete donijeti od kuće ukusna i lagani snack u smoothie ili sir desert.

System pakiranje hrane za bebe Infantino uključuje niz pomagača za mamu, od kojih možete odabrati jednu ili prikupiti cijelu serija:

1. Stanica pakovanje hrane za bebe Squeeze Station.

READ  FulFix текући извештај 2018, цена, рецензије + форум где купити, у апотеци, Аллегро, цене, произвођач, нежељени ефекти

2. Bočica je za višekratnu upotrebu Keeper Squeeze torbica (volumena 130 ml). Možete napuniti bocu ručno ili uz upotrebu “Station paketa hrane za bebe Squeeze Station”. Soft boca je lako popuniti i lako se čisti, može se pohraniti u zamrzivač.

3. Soft kese sa navojnim zatvaračem Squeeze vrećicama (volumena 118 ml). Ova torba može biti ispunjen stanica hranu za bebe Squeeze Station. Vreće su sterilizirano u proizvodnom procesu, tako da su dizajnirani za jednokratnu upotrebu. Napišite na torbi datuma proizvodnje, sastav pire ili gurnuti smiješno naljepnicu je zanimljivo dijete

4. Spoon – glava Par je kašike. Kašiku Priključci se zajebao na grlić kese i boce Infantino. Za djecu koja vole da jedu iz kašiku!

5. Kup – parobrod parom i Smush. U ovom Kup možete kuhati povrće u mikrovalnoj pećnici i uz pomoć pritisnite da ih samljeti u pire. . Odmah koristiti kuhani pire ili držati u frižideru na zahtjev

I još jedna vrlo važna činjenica o Infantino proizvodi: torbe doy-pack i sve serije dodataka za ishranu sertifikovan . Rusiju kao pribor za djecu do 3 godine

& nbsp;

M
About Mira Bojević 352 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*