Squeeze Station – mišljenja, komentare, cijena,

[Total: 0    Average: 0/5]

U ovoj kategoriji se pojaviti koristan pribor koji čine život mama lakši, zanimljiviji, pa čak i zabavno. Danas je njen junak – paker dječje hrane, koji nam je rekao Vera Averyanova

Nikad nisam vidio takve uređaje svojih prijatelja, tako da sam stvarno želio znati više o ovom sistemu pakovanje.. Pitao sam Faith li mi reći zašto vam je potreban paker i kako se to radi. Dakle, ne mislim oglašavanja, probali smo za vas. Ali na stranici vere u Instagram dalje, gledaj, ima puno korisnih stvari. A ako se odlučite za najam stanice, budite sigurni da mi kaže šta je to saznao od mene -. Faith će vam napraviti popust od 10%

Sada Vam ugodno čitanje i ona pročita

Želite biti potpuno sigurni da vaše dijete jede? Onda je izum: sistem ili paker pakovanje hrane za bebe od Infantino

U čemu je stvar?

kašice, frape, jogurt.? , koja i sama moja mama ima u kući, povrće, voće i bobice od parcele moje bake koriste ovaj uređaj za nekoliko minuta Pakirano u vrećicama za jednokratnu i meke bocu.

Kako funkcionira?

Pomoću pakovanje stanica, pakirano u vreće OO-pack (118мл) ili meku boca (130ml). Bocu i torba su jednako lako za povezivanje na stanicu.

Zašto bi neko koristi ovo?

0 Vi birate samo one proizvode koji odgovaraju vašem djetetu i praćenje procesa kuhanja njih pire, miješati prave proizvode, u proporcijama koje želite. Možete misliti o mnogo vlastitih recepata koji su samo savršeni i vaša beba će voljeti, napravite izbor hrane, što nećete naći gotove pire krompir.

0 To je vrijeme za prvi hranjenja? Onda pakera će vas spasiti. Deca mogu hraniti izravno iz boce ili torbu, laganim pritiskom, a uz pomoć kašiku-tips Infantino.

READ  Sweet Shape - mišljenja, komentare, cijena,

0 djeteta je stariji, možete dati stand up torbica je najkorisniji domaći jogurt u školu. Spolja, on se ne razlikuje od onog koji se prodaju u prodavnicama, niko neće pitati dijete: “Šta je to”. Spolja ne razlikuje, ali sadržaj je … Uvijek i svuda, sin ili kći će imati u potpunosti siguran u smislu odsustva “aditiva-konzervansi, bojila” koristan i domaće hrane.

0Можно u prošetati, posjetiti, na kliniku i da nahrani bebu. To ne isprlja ni dijete ni majka. Jela koja se obično koriste “izlaz” garancija da nešto neće prosuti, neće torba zemljištu.

0 zamišljen djeca jedu ono što se reklamira i prodaje u šarene pakete u supermarket, kada je teško da ga jede kravlji sir sa ploče, isti dobro, što je u šarene ambalaže. Postoji rješenje – da je paket u stand up torbicu, držite svijetle naljepnicu i dati nemiran. Mnogo klinci su samo smiješno van paketa od pakera Infantino, oni doživljavaju kao igru, tako da se garantuje povećanje apetita.

0Многие radila ljeti domaći zadatak, jer je u ljeto mnogim korisno i ukusna povrća, voća i bobica. Packer “Infantino” je još jedan način da se spasi vitamina za zimu. Crush bobice u blenderu ili brusilica, miješati sa šećerom pijeska u željenom proporcijama, spakujem sos u serijama i zamrzavanje. Evo vitamina naknadu u zimskom periodu za čaj i palačinke ili sve-prirodni preliv za krem ​​sir.

0Тем koji prate svoje dijete i figura, pridržavaju pravilnoj ishrani, paker je korisno. Možete donijeti od kuće ukusna i lagani snack u smoothie ili sir desert.

System pakiranje hrane za bebe Infantino uključuje niz pomagača za mamu, od kojih možete odabrati jednu ili prikupiti cijelu serija:

1. Stanica pakovanje hrane za bebe Squeeze Station.

READ  GenBrain - mišljenja, komentare, cijena,

2. Bočica je za višekratnu upotrebu Keeper Squeeze torbica (volumena 130 ml). Možete napuniti bocu ručno ili uz upotrebu “Station paketa hrane za bebe Squeeze Station”. Soft boca je lako popuniti i lako se čisti, može se pohraniti u zamrzivač.

3. Soft kese sa navojnim zatvaračem Squeeze vrećicama (volumena 118 ml). Ova torba može biti ispunjen stanica hranu za bebe Squeeze Station. Vreće su sterilizirano u proizvodnom procesu, tako da su dizajnirani za jednokratnu upotrebu. Napišite na torbi datuma proizvodnje, sastav pire ili gurnuti smiješno naljepnicu je zanimljivo dijete

4. Spoon – glava Par je kašike. Kašiku Priključci se zajebao na grlić kese i boce Infantino. Za djecu koja vole da jedu iz kašiku!

5. Kup – parobrod parom i Smush. U ovom Kup možete kuhati povrće u mikrovalnoj pećnici i uz pomoć pritisnite da ih samljeti u pire. . Odmah koristiti kuhani pire ili držati u frižideru na zahtjev

I još jedna vrlo važna činjenica o Infantino proizvodi: torbe doy-pack i sve serije dodataka za ishranu sertifikovan . Rusiju kao pribor za djecu do 3 godine

& nbsp;

Mira Bojević
About Mira Bojević 352 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*