Новости

Provocative Gel – mišljenja, komentare, cijena,

Zdravo, moje ime je Eugene a ja sam sretna žena. Ja sam u braku 5 godina i moj muž dobro. Ali u zadnje vrijeme seks je postao toliko mehanički da više ne donose zadovoljstvo. Činjenica je da prije braka smo bili u vezi 3 godine i sve je strast u bezbrižan neženja život. Nije čak ni strast, i prilika. I sada, mi smo mlada, lepa, imamo divnog sina, ali seks je postao blag i nezanimljiva.

Naravno, sve tajne časopisa rada žena, ali ne za dugo. Tako da sam bio primoran da ode u ekstremnim mjerama i dobila gel “provokaciju”. Zahvaljujući njemu, mogu sa ponosom sebe nazvati sretna žena.

Što je gel “provokaciju” i zašto ga kupiti

Gel “provokacija” je stimulativan kremu koja će omogućiti da se produži seksualni čin i čine ga življim senzacija za oba partnera. U čovjeku proizvodi efekat produženja, ali za žene je to dar s neba. Prednosti možete računati, ali evo nekih od njih:

 1. Krema pomaže da se lako postići orgazam.
 2. žena će moći osjetiti što više orgazama.
 3. Redovna upotreba ima efekt stimulativno i pomaže partner lakše dostići vrhunac zadovoljstva.
 4. Povećava osjetljivost erogenih zona.
 5. Značajno povećava mogućnost zadovoljstva u tandemu sa partnerom.
 6. mast djeluje odmah nakon nanošenja.
 7. OL>

  S obzirom na prednosti gore navedenih, želja da kupi gel “Provokacija”, javlja se na svaki inteligentna žena. podlegao sam da tu želju i nisu zažalio.

  Zašto se ne žene osjećaju zadovoljstvo tijekom normalnog odnosa

  Na žalost, to nije neuobičajeno kada partner dobiva zadovoljstvo od seksa, u vrijeme kada se partner ne može doći do kraja. Razlozi za to su mnogobrojni i često nije ni partner. Prema statističkim podacima, samo 11% žena zaista uživaju u seksu svaki put se to dogodi. Ostatak je banalno patnje. Zašto se to dešava?

 • 45% žena su na oko svoje emocije. Visok stres, psihološki stres i umor ne mogu opustiti do kraja. Seksualni odnos odvija kao da su oni, glavna stvar da je muž bio zadovoljan.
 • 31% žena smatra da se ne uklapaju s njom stalnog partnera. Naravno, takve presude imaju pravo na postojanje. Međutim, u svim seksolozi tvrde da svaki par može iskusiti čitav niz osjećanja tokom seksa. Naravno, ako se ove žene imaju jedan-off veze sa strane, biti zadovoljni. Ali radi potpuno drugačiji faktor: adrenalin, novog partnera, strah i ekstremni. U uspostavljenih odnosa, sve izgleda svježe, i tako imaju misli o nekompatibilnosti.
 • 16% nisu u stanju da u potpunosti otvoren, čak u dugim vezama. Nažalost, to nije neuobičajeno za djevojke previše stidljiv da se skine pred svojim partnerom, imati seks pod deku i bez svjetla. Naravno, razlozi su mnogi: nezadovoljstvo figura, prirodni stidljivost, kompleks inferiornosti. Ali takva faktori su veoma loše utiče na seks, jer ne dozvoljava partnerima da probaju nešto novo.
 • 8% žena frigidna ili pate od anorgazmije. Evo, čini se da se ništa neće pomoći. Ali, da bi svaki snježna kraljica može naći svoj pristup.

Intimni gel “provokaciju” pomaže u rješavanje tih problema u tren oka. Uostalom, nedostatak ženskih orgazma je vrlo štetan emotivno i fizički. Čak je i mogućnost dobivanja trudna ovisi o dobiti orgazme.

Na sastav i oblik izdavanja

Šta privlači me gel “provokaciju” je kompozicija. To uključuje samo prirodne sastojke koje proizvođači radije drže u tajnosti. Ali se koristi sam da verujem u reči, a test zapravo potvrdio prirodnim sredstvima. Alergijske reakcije, jer je opseg je prilično intimna, gel nije izazvao. Krema ima ugodan miris i teksturu.

oblik izlaznog tipične za gelove i kreme. Uobičajene plastične cijevi s poklopcem.

Način primjene gela

Upute za upotrebu gel “provokaciju” je lako kao bilo koji lubrikant. Cijeli problem za žene je da se prethodno uzbuditi partnera. Kako? Ovdje je slučaj svakog od njih. I onda svjetlo masažnim pokretima u kremu nanijeti na erekciji penis. Ova manipulacija je važno da provede najmanje 10 minuta prije seksualnog odnosa, gel mogla apsorbirati. Dakle, nakon nanošenja, možete uživati ​​u predigri biti spreman za predstojeću zadovoljstvo.

Na isteku određenog vremena možete podleći strasti i da nastavi direktno na seks. Nakon nekoliko minuta uobičajenih gel za telo će stupiti na snagu, čime će se povećati sa svake minute. Ovaj seksualni čin će trajati duže nego što je uobičajeno i da će biti mnogo svjetlija.

Osobno iskustvo i mišljenja

Naravno da sam ga kupio “provokaciju”, nakon što je ispitao svjedodžbama od zadovoljnih klijenata. Moram reći, nisam bio zbunjen činjenicom da je 99% njih su bili pozitivni. Zato sam naredio, bez razmišljanja, a sada ne mogu sa sigurnošću recenzije.

 1. Prvo, bio sam vrlo zadovoljan jednostavnost korištenja. Da bi imali muža sam sposoban, tako da samo primijeniti gel njega na seksualni organ, dok smo bili zauzeti sa poljupcima i preliminarni milovanja.
 2. Drugo, učinak gela u potpunosti smo smatrali na prvu aplikaciju, a njegova progresivna akcija može biti samo sretan. Sada seks je postao za nas isto kao i prije 8 godina.
 3. Treće, ovo je odlična prilika da se zaštiti supružnike iz preljuba i brak raspada. Zato što želimo jedni druge kao i ranije, i to ne samo mozak nego i na tijelu.
 4. OL>

  U principu, gel “provokaciju” samo me jako sretna žena, a tako i moj muž blista, jer je svake noći je u stanju da me doveo do orgazma uz pomoć naša mala tajna.

  Gdje kupiti gel “provokaciju”, a cijena

  Kupi gel “provokaciju” bolje ovlaštenog zastupnika da izbjegli krivotvorine. Cijena je oko 2000 rubalja, ali uvek možete dobiti na promocijama od proizvođača i kupiti stavke u pola cijene. Ali čak i ako je zaliha je gotov, ne štedjeti. Jer je cijena sreće je mnogo veći nego određeni iznos novca.

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *