Iqooster – mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada, tablete

[Total:    Average: /5]

Nastanak prirodne droge “Iqooster” dizajniran da stimulišu moždane aktivnosti i da se usklade nervni i imunološki sistem, često povezan s jednom tajnom “projektu Ajnštajn”, koja je počela u SSSR-u sredinom XX stoljeća. Teško je reći šta je fikcija i ono što je istina, ali efikasnost droge i njegova sposobnost da poboljša memoriju, koncentraciju i drugih kognitivnih funkcija se ove legende najvjerovatnije. U svakom slučaju, znajući o stvarnim mogućnostima Iqooster za stimulaciju mozga, to je lako poverovati.

Nastanak Iqooster

Prije sovjetski naučnici koji su uključeni u projekt “Ajnštajn” u 60-tih godina je zadatak bio da maksimalno iskoriste potencijal ljudskog mozga i povećati produktivnost sa jednostavnim i dostupnim alatima, kao što su kapsule ili tablete. Složenih tehničkih stimulacija nije smatralo kao prioritet jer se pretpostavlja da je aktiviranje mozga će morati izvršiti, uključujući ovim uslovima, kada je masivna oprema nije dostupna.

Potrošači stimulans mozga je trebalo da bude predstavnicima sigurnosnih službi, što je zahtijevalo profesionalno koncentraciju i visok mentalnu aktivnost za dugo vremena. Usput, tako da sada koristi moderne nootropic droge “Modafinil” u vojskama (uglavnom u mornarici) iz SAD-a, Britanije, Francuske i Indije. Ali problem je bio da se, pored predstavnika posebnih usluga, lijek u jednom od modifikacija bio je da stimulacija kognitivnih funkcija vodstva u zemlji, a moćni sintetičkih droga dati brojne nuspojave, što uvelike ograničen opseg primjene sredstava.

Dakle, na jednoj od faza razvoja proizvoda naučnika potpuno prebacio na prirodne komponente, od kojih je na kraju razvio recept za “savršenu pilulu”. Spremni i moderne verzije ovog nootropic dodatak pod nazivom “Iqooster” ( “Iqooster”). A ona je bila u mogućnosti kako da se tako uspješno aktivirati skrivene rezerve mozga pomoći u borbi protiv nesanice, depresije, vaskularna distonija.

Specifičnost kompozicije Iqooster

Bez obzira na to koliko je istine u ovoj legendi, moderni “Iqooster” ne sadrže niz “ispravno” i dobro odabranih komponenti da je u takvim kompozicijama treba dati snažan, ali meka postepeno povećava efekt, koje traje za dugo vremena i nakon završenog kursa. (Točno vrijeme zavisi od pojedinca do pojedinca, metabolizam i izlučivanje aktivnih supstanci iz organizma).

READ  Varicosette krem ​​proširenih vena - pravcima, recenzije

Na širok spektar nootropic i preventivne efekte uticaja:

 • ekstrakta ginkgo biloba, ginseng, schisandra,
 • prirodnim ekstraktima djeteline, kantariona, Astragalus, amarant sjemena, razne Dalekog istoka bilja, particije orasi,
 • micele (čestice koja se sastoji od nerješiv jezgru i stabilizacije ljuske) pšenične klice, ćelije raž, bučino, shiitake gljiva, pinjoli, đumbir i sl.,
 • biokoncentrišu orasi, lignje, kozje mlijeko, morski pas jetre, Cordyceps.

Osim toga, u svjetlu kamena ulja i Shilajit je poznat i popularan u sebe, čak i izvan kombinaciji sa drugima. Kao što je među najčešće nabrojanih prednosti lijeka rezultat takvog aranžmana pozvati sposobnost:

 • kako bi se ubrzao proces razmišljanja (na račun više “čistih” prenos signala između neurona i pune “moć” tkiva aktivnog dijelova mozga),
 • za poboljšanje memorije,
 • za povećanje koncentracije i pažnje,
 • za normalizaciju koordinacije
 • za ublažavanje glavobolje i grčeve,
 • uskladiti san,
 • da riješi depresije, straha i anksioznosti.

Funkcije korištenja i kontraindikacije Iqooster

“Iqooster” dva oblika: kapsule i prah (različitih veličina i boja pakovanje: u plavom – pilula, crvena – prah). To se radi kako bi se olakšalo izbor pojedinca način primjene, koji će dati maksimalan učinak.

 1. kapsule. Odraslih i djece od 12 godina uzeti tri puta dnevno kapsula pola sata prije jela (na prazan želudac). Kapsula sprao vodom (0,5-1 kup). Kurs traje mjesec dana. Tako je za redoslijed prijema kapsula je dostupan u tri boje: Bezbojna – prije doručka. Glavni cilj je stimulacija cirkulacije krvi, energetike za brzi prelazak na aktivne budnosti, recuperation.Orange-bijelo – prije ručka. Glavni zadatak je stimulacija hipotalamusa i hipofize. Extra – normalizacija endokrinog sistema i metaboličke procese, stabilizacija emocionalne background.Green-bezbojni – prije večere. Problem se svodi na meku, smirujući utjecaj, treniranje mozga da spava.
 2. Powder. 5 grama praha (1 mjerica) otopljen u 100 ml. Konzumira na prazan želudac pola sata prije jela tri puta dnevno za mjesec dana. Ukupan iznos jednu bočicu sa prahom – 60 grama
 3. OL>.

  Kontraindikacije droge uključuju preosjetljivost, Alergija na aktivnu supstancu. Tako, na primjer, orasi u generala i borovom posebno je poznat kao zajednički alergen. Osim toga, ne preporučuje se prelazi uslovima korištenja Iqooster i doziranje. Poznato je, na primjer, da je preterana upotreba ekstrakta ginkgo biloba povećava rizik od moždanog udara. Droga sa svojim sadržajem je zabranjeno piti istovremeno sa antiagregacionom agenata i antikoagulanse -. Lijekove protiv zgrušavanja krvi (npr acetilsalicilna kiselina)

  Feedback o Iqooster: tipične i atipične

  Tokom godina svog postojanja na tržištu droga Iqooster mišljenja je uspio da sakupi neke apsolutno oduševljeni da skeptičan. Sve ove recenzije mogu se podijeliti u nekoliko grupa i donijeti određene obrasce:

  1. lošije stanje tkiva mozga i neuronskih sistema na početku prijema Chembuster je izraženiji učinak lijeka. Često od tih pozicija akciju Iqooster opisuju doktori. Uzorak recenzija:. “Pacijenata ponekad čak i ne shvataju da ostvare svoje granice Oni samo idu na posao, samo proći sjednice, nije dovoljno sna, gledam malu djecu, u međuvremenu, umor postepeno povećava onda kada kalkulatora pokazuju kako. puno spavaju i odmor, i koliko treba da se opusti, mnogi su iznenađeni. Kod takvih pacijenata, efikasnost “Iqooster” uočljiv gotovo odmah “. (Pavlenko, V. M., neurolog).
  2. moćniji, ali opasni nootropics pokušali osoba, više … skeptični on se odnosi na “meke” Iqooster. Međutim, isti skepticizam može se vidjeti u odnosu na bilo koju karakteristike drugih droga. Primjer takvog pregleda:
  3. OL>

   Sa Piracetam sam efikasnost nije se povećao. Zastao sam i nervozan. Phenotropil od utisak energije bila, ali dobro za intelektualni rad nije bio. Pijenje Ladasten. Ne stimulacija nije primijetio. Na Naprotiv postoje samozadovoljstvo i letargije. Pokušao Yohimbine. Mislim da je beskoristan kao stimulans nervnog sistema, ali radi kao afrodizijak. Sibirski ginseng, primjetiti njegov efekat, potrebno je uzeti Polibutilen istovremeno (u stopi od 20 kapi) sa Adbusters previše -. rezultat je počeo primjetiti od druge nedelje kursa “. (Victor Z. Perm ).

   Većina komentara o “Iqooster” su pozitivne prirode, ali oni su neinventivni i monotona. Vredniji povratna je nestandardne, od kojih su neke smo našli na internetu:

   “Onda, u vezi sa Iqoosters mnogi se sjećaju” regije tame “. Knjiga pokazalo popularan, a film u General oborio sve rekorde. Zašto bi to, jedan čuda. I koji su autori . ova latentna potreba ljudi da brzo i dramatične evolucije Moja uhvatio sigurno uvijek sam želio pilulu da me ne i više uspješan ili bogatiji, već samo način na koji sam sebe bih da vidim Drunk -.. kao i činjenicu da Morate imati već strukturiran i razvila. a sve vreme Volio bih da nije “ayalas”, a zatim, kao što je film glavobolja, koma. Evo Iqoosters to je ono što sam htio, ali ne i ono što je prikazano u filmu, jer je za održivi učinak, ipak izaći na kursu “. (Cyril M., Moskva). EM>

   “Očekivao sam da će nakon” Chembuster “mozak će početi da radi kao motor” Ferrari “. No, ispostavilo se, čak, jer je oprezan. Reva bez ove dodatne konjskih snaga, kao glatko i stabilno . kao što je “Tesla”. Žene vjerojatno neće me shvatiti, ali zamislite da polovina svih pretpostavlja sam automobil, a ti, kao, ne smeta, ali sam siguran da će svakako doći, i brže od drugih. Plus ostatak načina. Ako vam je potreban mozak radio kao normalan mehanizam, bez točkova, u “Iqooster” fit “. (Sergei Volkov, Khimki). EM>

   “Moj mozak radi na 100%. I ti mozak radi na 100%. Gdje u prirodi ste vidjeli tijelo koje ne bi radio? Čak i apendicitis, što se smatra kao atavizam, a da dijete sudjeluje imunološkog procesa, gubi vrijednost s godinama. i nazovi neki 5-10%. Gluposti. što sam se setio, jer 100% od CPU korištenje može biti drugačije. Kad je začepljen CPU, računar ne radi ništa. Dakle, ne znači da je oko “Iqooster” može biti zaboravljeni. u zadnje 3 godine sam imao dva kursa / god. u aprilu i novembru. Ovo je moj prvi Dopuna i najomiljeniji. Svake godine istražiti 2-3 nove alate za poboljšati funkcioniranje mozga, ali uz “Iqooster” i brojem i kvalitetom intelektualnog energije bez premca na bilo koji jedan. ” (Viktorija Biryukova, SPB). EM>

M
About Mira Bojević 352 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*