Новости

Electricity saving box – mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada

Svjetsko resursa je vrlo relevantan trend u modernom svijetu. A ako je podržan od strane konstantan rast tarifa, očuvanje energije postaje jednostavno nužnost. Ozbiljne implementacije tehnologija za uštedu energije je solidan novac: promijeniti sva svjetla na domaćica, kupiti novi hladnjak ili stroj za pranje rublja prilično skupo. Ali sada se Internet aktivno kreće uređaj za uštedu električne energije električne energije Saving Box. Trebalo bi da pogledam bliže.

Princip rada ekonomija električnom Saving Box

Proizvođači economices Električna energija Saving Box bazu princip uređaj koji je dostupan u bilo električnu mrežu dvije vrste snaga – aktivne i reaktivne. Razlika između ove vrste energije su vrlo važni, ali oni su i sastavni dijelovi punim kapacitetom:

Device Struja Saving Box, u skladu sa svojim programerima, povlači iz mreže, nepotrebno reaktivne komponente. Time se smanjuje ukupno opterećenje mreže, što zauzvrat smanjuje potrošnja struje. Kao posljedica toga, kućanskih aparata koristi 30-50% manje energije, tako da je iznos za njegovu otplatu postala više prihvatljiv. Posebno dobro vidljivi učinkovitost instrumenta u prisustvu predmeta značajan induktivno opterećenje.

Drugim riječima, ušteda je zbog realizacije takvih procesa:

 • pravovremeno apsorpciju kondenzatora i dinamičan puštanje u pravo vrijeme reaktivne snage;
 • smanjenje gubitaka u savladavanju otpora kruga;
 • otklanjanje napona mreže fluktuacija, ravnanje vršnih opterećenja;
 • normalizaciju elektropotok i njegova struktura, što smanjuje vibracije i buku electrodevices.

U normalnoj kući ili stanu postoje i gadgeta koji stvaraju reaktivne snage, to može biti frižider, usisavač, sušilo za kosu, bušilica ili procesor hrane. U ovom slučaju računalo monitor ili TV treba konstantne struje. Neki obrtnici, proučavajući princip Struja Saving Box, pokušavajući da rade sa svojim rukama uređaja koji pretvaraju reaktivne energije u aktivne. Unatoč činjenici da je internet već dugo domaćin shematski dijagram takvog uređaja daleko u njen razvoj, niko nije preselio. Često, eksperimenti završiti zamjenu kontra, velika novčana kazna ili poziv za vatrogasce. Stoga je bolje vjerovati stručnjacima i kupiti uštedu energije uređaj za električnu energiju Saving Box.

Prednosti korištenja uređaja za električnu energiju Saving Box

Štednja energije uređaja, Struja Saving Box, i to iz njihovih imena, je dizajniran kako bi se smanjila potrošnja električne energije uređaja za domaćinstvo. U procesu testiranja pokazao je drugi vrlo ugodna za kupce kvaliteta.

nivo štednje kada upotreba ekonomizatorom se, u skladu sa svojim dizajnerima, od 30 do 50% ovisno o troše struju uređaja:

 • disk štednjak na struju, slagalice, čekić bušilica, bušilica – 30%;
 • sijalica, toster, aparat za kavu, kuhalo za vodu – 35%;
 • plinski bojler opremljen električnim motorom, hladnjak – 40%;
 • mikrovalna pećnica, grijalica, željezo, indukcije štednjak, TV – 45%;
 • za pranje, sušenje, personalni računar, domaća klima -. 50%

, treba obratiti pažnju na kvalitetu ožičenja u sobi. Ako je stara i nije promenila, ekonomajzer može biti smanjena. To je zbog činjenice da je u sovjetsko doba, knjiženja FIT se temelji na daleko manje električne aparate nego što se danas koristi. Stoga povećan zagrijavanje žica sa odgovarajućim dodatnim protok električne energije.

Dodatne prednosti ekonomija Struja Saving Box su:

 • smanjenje nivoa štetnih za ljudsko zdravlje zračenja, koji se emituju električnih aparata i instalacija;
 • produženje operativnog života sijalica i raznih kućanskih aparata;
 • sudjelovanje u procesu munje i zaštita od udara groma;
 • šuplje sigurnosne uređaje.

Da kupovati i instalirati Electricity saving box najkorisniji na ovim stranicama:

Idi na web stranici proizvođača

Tehničke karakteristike energosberegeniya

Uređaj se prodaje u kartonskoj kutiji zeleni i eksterno je elegantan plastična kutija sa kontakte za spajanje na utičnicu. Oblik ekonomičan slično blago povećao računara “miš”, koja ima takve dimenzije: dužina – 12 cm, širina 7 cm, debljina 4 cm težina uređaja je 125 g bez pakiranje, 150g sa pakovanje. U kutiji biti sigurni da uključuju upotrebu na ruskom, ali ponekad postoje slučajevi kada je paket je brod na engleskom ili kineskom jeziku. Međutim, uređaj je tako jednostavan za korištenje da je teško ne pogoditi kako se koristi.

Unutar slučaju možete vidjeti ono što je u ekonomajzerom:

 • film kondenzatora;
 • diodni most sa 2 otpora (otpornici);
 • 2 zelena LED;
 • 1 osigurač.

Uređaj radi kada je priključen na standardni napajanje nakon metar i što je bliže moguće, paralelno sa opterećenje. No postavke da, nema potrebe, nakon što u utičnicu odmah upali zeleno LED diode, to znači da ekonomično već počeo da djeluje. Održavanje zahtijeva.

dozvoljeno opterećenje 5-19 kW, i.e. prosečnog stana će biti dovoljno jedna ekonomija priključen na standardni kolo sa naponom od 220 vati. Ne bi trebalo da ga instalirate u područjima s visokom vlagom kao što su bazen, kupaonica, sauna. Maksimalni sadržaj vlage preporučuje programeri za normalan rad uređaja na 85%. Proizvođač daje garanciju od godinu dana na utakmice, ali je njegov izvor funkcioniranje u normalnim uvjetima ne manje od 10 godina.

Snaga adaptacija je svoju potpunu sigurnost za električne aparate i instalacije. Bez uplitanja i integritet lanca ili zapečatiti brojilo se ne događa. Korištenje Savera nepostojećem i neće dovesti do problema sa supervizorima. Sigurnost i kvalitetu potvrđuje i potvrda o usklađenosti izdate od strane brojnih zemalja, koji prodaju uređaja, kao što su Rusija, Kazahstan, Ukrajina, Bjelorusija, Moldavija.

Kako kupiti klima ekonomizatorom Struja Svjetsko Box

Na internetu je mnogo prijedloga za prodaju svih vrsta Electricity saving box. Međutim, moramo shvatiti da je među njima je značajan dio falsifikata nepoznatih firmi koje kopiraju izgled ovih uređaja, ali stvarno nemaju efekta.

Da bi se izbjegla sudbinu prevareni prevaranti mogu biti, kupovine sve potrebne aparate na sajtu zvanični distributer, koji je u kontaktu direktno sa proizvođačem bez pratnje-jastučići i dodatne varalice troškova. Troškovi ekonomajzera je prilično demokratski i 1690 rubalja.

mehanizam kupovine je vrlo jednostavan i transparentan:

 • klijent dođe na službenoj web stranici distributera i ulazi u njihovo ime i kontakt broj telefona odabranog Windows.
 • U kratkom vremenskom periodu će Manager nazvati broj za potvrdu i naručivanje. Moguće je da se konsultuje na pitanja u vezi sa karakteristikama ekonomajzera.
 • Parcela se šalju poštom i isporučuje u roku od sedam dana nakon naručivanja.
 • kupac plaća za paket tek nakon što ste primili. Nema potrebe da padne u zamku beskrupuloznih trgovaca koji nude napraviti plaćanja na karticu banke, nakon čega varaju kupce.

Komentari i mišljenja o uređaju za električnu energiju Saving Box

Što se tiče dizajna i efikasnost električne energije Saving Box mišljenja na internetu možete pronaći različite od definitivno “Da” na kategoričan “ne”. Da bi razumjeli Struja Svjetsko Box razvod ili međutim, izabrali smo neke stvarne mišljenja ljudi koji su upoznati sa prve ruke uređaja. Nakon što ih pregleda, potrošač može napraviti svoj sud o ekonomskim i donesu informiranu odluku o neophodnosti njegove akvizicije:

 • “Moj posao je povezan i interneta. Stalno sudaraju je kutija štednje. Odlučio saznati šta se dešava, otišao sam u specijalizirani forum. Tu su iskusni profesionalci pišu da je nemoguće da se to radi. Čak postalo je zanimljivo, sam kupio i počeo testiranja. Oko 50% nije, ali 10% je uređaj za mene čuva “(Igor Vakulin, stara 32 godina, Kaliningrad).
 • “Kakva glupost? Ne mogu energiju jet na aktivnom transformacije i da uskladi željeni stabilizator napona, 3 koji ne vrijedi ni peni. Tabele i istraživanja svih ovih samo da nered s glave ljudi. To je sve laži , ja ne vjerujem “(Arnold, Kaluga).
 • “Kupio sam elektrisiti za pranje malo smanjiti potrošnju električne energije. Neće normalno osvjetljavaju svoju garažu, kupac neće čekati. I svjetla, i platiti mnogo. I Ekonomična prišao, gotovo jedna trećina je plata bila manja . Samo jedan boli, zašto su svi Kinezi imaju kupiti? Nemoj da našim ruskim instrument, a ne da plati nekoga? ” (Stepan Iljič, 49 godina, Novgorod).
 • “Prošle godine, došao u posjetu ocu-in-zakon i vidio da je Electricity saving box u utičnicu uključeni. Rekao sam mu otpor, i sorte napetosti, kao i viših harmonika. I on zna je nasmijan, da račune mi pokazuje, a tamo svaki štedi za 300 rubalja mjesečno, uprkos činjenici da su on i tako svaki sijalica a hladi “(Mihail Konoplev, 40, g. Volokolamsk).
 • “Kupio Struja Saving Box u uredu jer su imali previše svjetlo da plati. Imamo staroj zgradi, u zimi moramo grijači za grijanje malo, ali ipak 15 računara, 8 štampača, rasvjeta, bilo male stvari . Ranije u mjesec i pol tisuća kilovat napadala, a mi smo državnih službenika, imamo puno novca ne izdvaja. Kada se uspostavi ekonomičan, više od 900 kilovat nikada nije imao. Preporuči svi moji prijatelji ovaj izum je jeftin, plaća za sebe vrlo brzo, u samo 2 mjeseca “(Andrey Ivanov, Sankt Peterburg).

& nbsp;

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *